Växtinredning till företag och kontor

Växtinredning

Växter till ert företag

Det finns tusentals växter och krukor att välja mellan. Vi hjälper er göra de rätta valen och hitta rätt i det stora utbudet. Våra växtinredare besöker er och ger er förslag på växtinredning eller åtgärder som passar just er och era lokaler.

Hyr era kontorsväxter av oss!

Önskar ni nya växter och krukor, växtväggar eller planteringar så kontaktar ni oss. Förutsättningar för att ha växter varierar från en plats till en annan på samma kontor och därför möts vi alltid i era lokaler för att se på förutsättningarna och ta reda på vad som är viktigt för er.

Ni kan hyra eller köpa era växter och växtinredningar från oss. Oavsett vilket ni väljer så ingår växtservice med växtgaranti.

Läs mer om att köpa eller hyra växter

Det ska vara enkelt att ha en grön arbetsplats.

Växtväggar

Växtväggarnas storlek och form anpassas efter lokalen och era önskemål. En växtvägg är inte bara snygga att titta på utan fungerar som akustikdämpare och förbättrar dessutom luften på ert kontor.

Möjligheterna och lösningarna är många. Vi vägleder er kring val av växtvägg, växter och belysning.

Läs mer om växtväggar

Växttavlor

Växttavlor grönskar på ett snyggt, modernt och effektivt sätt upp kontors- och konferensrum, korridorer och matsalar. De kan fås med växter eller tillverkade i mossa och lav.

Läs mer om växttavlor

Växter och krukor

I det stora utbudet av växter som finns hjälper vi er att välja rätt. Det som påverkar val av växter är bland annat placering, ljusförhållande på platsen, utseende och pris. Våra växtinredare besöker er, tittar på lokalerna och efter vi pratat om era önskemål kommer vi med förslag på växtinredning.

Vi hjälper er även att hitta rätt krukor som passar både i stil, material och växter. I dag finns det fler alternativ att välja på än någonsin när det kommer till krukor. Det är inte bara stora variationer i färger och former utan också i material.

Läs mer om växter
Läs mer om krukor

Rumsavdelare

Våra rumsavdelare med växter kan vara krukor med eller utan spaljé men det kan också vara växtväggar som ger en vacker och praktisk avgränsning av rummet eller arbetsplatsen. Det går att få både mobila eller fasta rumsavdelare för kontor, matsalar och andra ytor man önskar avskärma.

Läs mer om rumsavdelare

Hur går det till?
1) Möte
Vi bokar ett möte och en av våra växtinredare träffar er i era lokaler för att kostnadsfritt ta fram ett förslag och en offert åt er.
2) Leverans
Inom ca 2 veckor efter er beställning levererar vi er växtinredning som ni antingen hyr eller köper.
3) Växtskötsel med garanti
Våra utbildade växttekniker sköter löpande era växter med växtgaranti. Växtgaranti innebär att vi kostnadsfritt byter ut växter som tappat i prydnadsvärde.
Kontakta oss för en offert
Växtlaget Sverige AB
031-380 11 10
info@vaxtlaget.se