Växtinredning

Växtinredning

Växtinredning till ert företag

Det är svårt att välja växtinredning eftersom det finns tusentals växter och krukor att välja mellan. Vi hjälper er göra de rätta valen och hitta rätt i det stora utbudet. Våra växtinredare besöker er och ger er förslag på åtgärder som passar just er och era lokaler.

Hyr era kontorsväxter av oss!

Önskar ni nya växter och krukor, växtväggar eller planteringar så kontaktar ni oss. Eftersom förutsättningar för att ha växter varierar från en plats till en annan, möts vi alltid i era lokaler för att se på förutsättningarna. På så sätt kan vi även ta reda på vilken växtinredning som är viktigt för er.

Ni kan hyra eller köpa era växter och växtinredningar från oss. Dessutom ingår det växtservice med växtgaranti, oavsett hur ni väljer att göra.

Det ska vara enkelt att ha en grön arbetsplats.

Växtväggar

Vi anpassar storlek och form på växtväggarna efter era lokaler och specifika önskemål. Växtväggar är inte bara estetiskt tilltalande, utan de fungerar också som akustikdämpare och förbättrar luftkvaliteten på ert kontor.

Det finns många möjligheter och lösningar att utforska. Vi guider er genom valet av växtvägg, växter och belysning för att skapa en optimal lösning som passar era behov och önskemål.

Läs mer om växtväggar

Växttavlor

Våra växttavlor skapar grönska på ett stilfullt, modernt och effektivt sätt i kontors- och konferensrum, korridorer och matsalar. Vi kan erbjuda växttavlor med levande växter eller tillverkade av konstgjord mossa och lav, båda alternativen ger en attraktiv och naturlig känsla till miljön.

Läs mer om växttavlor

Växter och krukor

I det stora utbudet av växter som finns hjälper vi er att välja rätt. Det som påverkar val av växter är bland annat placering, ljusförhållande på platsen, utseende och pris. Våra växtinredare besöker er, tittar på lokalerna och efter vi pratat om era önskemål kommer vi med förslag på växtinredning.

Dessutom hjälper vi er även att hitta rätt krukor som passar både i stil, material och växter. I dag finns det fler alternativ att välja på än någonsin när det kommer till krukor. Det är inte bara stora variationer i färger och former utan också i material.

Läs mer om växter
Läs mer om krukor

Rumsavdelare

Våra rumsavdelare med växter erbjuder flexibilitet och kan vara i form av krukor med eller utan spaljé, samt växtväggar som skapar både en vacker och praktisk avgränsning av rummet eller arbetsplatsen. Vi kan erbjuda både mobila och fasta rumsavdelare som passar för olika områden såsom kontor, matsalar och andra ytor som ni önskar avskärma.

Läs mer om rumsavdelare

Hur går det till?
1) Möte
Vi bokar ett möte och en av våra växtinredare träffar er i era lokaler för att kostnadsfritt ta fram ett förslag och en offert åt er.
2) Leverans
Inom ca 2 veckor efter er beställning levererar vi er växtinredning som ni antingen hyr eller köper.
3) Växtskötsel med garanti
Våra utbildade växttekniker sköter löpande era växter med växtgaranti. Växtgaranti innebär att vi kostnadsfritt byter ut växter som tappat i prydnadsvärde.
Kontakta oss för en offert
Växtlaget Sverige AB
031-380 11 10
info@vaxtlaget.se