Växtservice till företag och kontor

Växtservice

Det ska vara bekymmersfritt att ha växter på arbetsplatsen, därför erbjuder vi växtservice. Vi tar hand om skötseln åt er, och erbjuder ett komplett paket som inkluderar allt som behövs för att era växter ska trivas. Dessutom kan vi ta hand om era befintliga växter om så önskas.

Vår målsättning är att öka trivseln för era anställda och gäster, samtidigt som vi skapar en professionell och inbjudande atmosfär.

Växtservice med växtgaranti!

Vår växtservice innebär att vi besöker er regelbundet och tar hand om allt som rör växtskötsel. Det enda som ni behöver göra, är att njuta av den gröna miljön. Dessutom tar vi hand om dina växter på ett miljövänligt sätt. Vi använder endast biologiska preparat vid vår växtservice och använder inte några gifter.

Våra servicetekniker, som har genomgått branschorganisationens växtskötarutbildning, gör sitt bästa för att vårda era växter på optimalt sätt. Genom vårt arbetsordersystem med serviceapp och servicekalender håller våra tekniker koll på när och vad som behöver göras hos varje kund, både vid nuvarande och kommande växtservicetillfällen. Alla våra medarbetare bär profilkläder och har ID-handlingar som tydligt visar att de arbetar för Växtlaget.

Vi tar oss an projekt oavsett storlek. Det spelar ingen roll om du vill att vi ska ta hand om några få blommor eller ett helt växthus. Våra kunder kan ha alltifrån några få växtarrangemang eller hundratals krukor med växter, samt stora ljusgårdar och atrium med imponerande palmer och träd.

Naturligtvis sköter vi även växtväggar och växttavlor med samma noggrannhet och expertis som vi gör för krukväxter och planteringar. Både växtgaranti och teknisk service ingår när vi sköter växtväggar och växttavlor.

Vad som ingår i växtservice
Bevattning
Växtservice
Dammtorkning och rengöring av växter och krukor
Näringstillförsel
Växtskydd och biologisk skadedjursbekämpning
Växtservice
Beskärning och ansning
Växtservice
Växtgaranti
Kontakta oss för en offert
Växtlaget Sverige AB
031-380 11 10
info@vaxtlaget.se