Växtservice till företag och kontor

växtvägg-växtservice-växtskötsel

Det ska vara bekymmersfritt att ha växter på arbetsplatsen, därför erbjuder vi växter med service i form av ett komplett paket med allt som behövs för välmående växtlighet.

Vi sköter era växter med växtgaranti och vi kan även hand om era redan befintliga växter om ni önskar.
Allt för att öka trevnaden för era anställda och gäster samt ge ett professionellt och inbjudande intryck.

Växtservice med växtgaranti!

Vi kommer löpande och gör allt som har med växtskötsel att göra. Allt ni behöver göra är att njuta av den gröna miljön. Vid växtservicen används inte några gifter utan vi jobbar enbart med biologiska preparat.

Alla våra servicetekniker har gått branschorganisationens växtskötarutbildning och gör sitt yttersta för att sköta om era växter på bästa sätt. Vårt arbetsordersystem med serviceapp och servicekalender gör att våra tekniker håller en god koll på när och vad som ska göras hos respektive kund vid växtskötseltillfället och kommande växtservice. Våra medarbetare bär alla profilkläder och har ID-handlingar som visar att de jobbar på Växtlaget.

Ingen kund är för liten eller för stor för att ha växtservice. Vi har kunder med bara några få växtarrangemang till de som har hundratals krukor med växter eller stora ljusgårdar och atrium med stora palmer och träd.

Givetvis sköter vi om växtväggar och växttavlor med samma kunskap och noggrannhet som för växter i kruka och planteringar. Vid skötsel av växtväggar och växttavlor ingår både växtgaranti och teknisk service.

Vad som ingår i växtservice
Vattning
Dammtorkning och rengöring av växter och krukor
Näringstillförsel
Växtskydd och biologisk skadedjursbekämpning
Beskärning och ansning
Växtgaranti
Kontakta oss för en offert
Växtlaget Sverige AB
031-380 11 10
info@vaxtlaget.se