Växttavla

Växttavla

En växttavla grönskar på ett snyggt, modernt och effektivt sätt upp kontors- och konferensrum, korridorer och matsalar. Dessutom kan du dem med växter eller tillverkade i mossa och lav.

Se ett litet urval från vårt sortiment nedan

Växttavla

En växttavla kan ha olika storlek och utformning. Den kräver inte installation av el eller vatten utan har vattentankar inbyggt i konstruktionen. Däremot mår inga växter mår däremot bra utan ljus. Därför kan tilläggsbelysning kan bli aktuellt på mörkare platser.

Eftersom växttavlor kommer upp en bit i höjd så syns de bra även på håll.  De fungerar utmärkt där det är trångt och tar nästan inte tar någon plats! För rum med begränsade möjligheter och utrymme för växter i golvkrukor är växttavlan som en väggmonterad, levande konstverk ett utmärkt alternativ. Dessutom är växttavlor lämpliga för en rad olika miljöer, inklusive kontor, skolor, hotell, väntrum, mottagningar och showrooms.

Hälsosamt inomhusklimat med växttavla

Växttavlor bidrar till inomhusklimatet genom sin produktion av syre, luftrening och positiva effekt på den relativa luftfuktigheten. Dessutom har vetenskaplig forskning visat att alla som tillbringar mer än fyra timmar per dag i ett rum med växter kommer att må bättre och vara mer produktiva än de som vistas i rum utan växter.

Fördelar med växttavlor:

  • Vackra och iögonfallande
  • Bidrar till ett hälsosamt inomhusklimat genom att rena luften från skadliga ämnen och damm
  • Ökad produktivitet och kreativitet
  • Tar ingen golvyta i anspråk
  • Enkel montering
  • Vattenbehållare i växttavlan håller växterna med vatten i 4-6 veckor
  • Kan anpassas efter säsong eller speciella tillfällen genom utbyte av växter

Mosstavla

Mosstavla är en snygg ljudabsorbenter i naturmaterial som ger dig en lugn atmosfär. Den konserverade mossan och laven kräver inget underhåll och man kan placera en mosstavla var som helst, eftersom de inte behöver något ljus. Vi levererar både prefabricerade mosstavlor samt tillverkar egna enligt kundens önskemål om storlek och utformning.

Här kan du läsa mer.