Rumsavdelare och möbler till kontor och företag

Växtlaget har många flera rumsavdelare till ditt kontor som kan hjälpa er att avgränsa rum eller få insynsskydd i öppna lokaler. Dessutom har vi möbler som kombinerar funktion och växter så som bänkar och sittmöbler.

rumsavdelare

Vi erbjuder rumsavdelare med växter i form av krukor med eller utan spaljé samt växtväggar som skapar en vacker och praktisk avgränsning på arbetsplatsen. Dessutom kan vi hjälpa dig att anpassa både mobila och fasta rumsavdelare för kontor, matsalar och andra ytor som ni önskar avskärma dessa delar.

Använd en rumsavdelare på ditt kontor

Varje rumsavskiljare kan placeras separat för att skapa mindre avskärmningar. Men vi kan också att kombinera kan flera rumsavdelande växtplanteringar för att skapa längre avskärmningar eller skärmväggar. På så sätt kan vi avskärma både mindre och större utrymmen.

Växtskärmar och rumsavdelare med växter erbjuder en vacker och levande alternativ till avskärmningar i tyg eller trä. Men fördelarna med att avdela rum med växter sträcker sig längre än så. Rumsavskiljare med växter förbättrar inte bara rummets trevnad utan bidrar också till en bättre miljö genom att luftrenande, motverka torr luft samt absorbera ljud.

Sist men inte minst så bidrar växterna till ett ökat välmående, minskad stress och större kreativitet enligt forskningen.

Se ett litet urval från vårt sortiment nedan

Rumsavdelare och möbler