Rumsavdelare och möbler till företag och kontor

Växtlaget har många alternativ som kan hjälpa er att avgränsa rum eller få insynsskydd i öppna lokaler. Dessutom har vi möbler som kombinerar funktion och växter så som bänkar och sittmöbler.

rumsavdelare

Våra rumsavdelare med växter kan vara krukor med eller utan spaljé men det kan också vara växtväggar som ger en vacker och praktisk avgränsning av rummet eller arbetsplatsen. Det går att få både mobila eller fasta rumsavdelare för kontor, matsalar och andra ytor man önskar avskärma.

Man kan ställa varje rumsavskiljare för sig för mindre avskärmningar eller sätta ihop flera rumsavdelande växtplanteringar till längre avskärmningar eller skärmväggar om så önskas.

Växtskärmar och rumsavdelare med växter är ett vackert och levande alternativ till avskärmningar i tyg eller trä. Men att avdela rum med växter har fler fördelar än så. Rumsavskiljare med växter gör inte bara rummet trevligare utan bidrar till en bättre miljö genom att rena luften, motverka torr luft och att absorbera ljud.

Sist men inte minst så bidrar växterna till ett ökat välmående, minskad stress och större kreativitet enligt forskningen.

Se ett litet urval från vårt sortiment nedan

Rumsavdelare och möbler